torstai 8. syyskuuta 2016

Päivä, jolloin Elsa kävi lääkärissä

Eiliseksi oli Elsalle varattu aika sterilointiin Pirkan Eläinlääkärille Nokialle. Oikein hyvä klinikka, suosittelen mielelläni. Edullinenkin vielä. Elsa painoi 21,5 kiloa ja koko hoito maksoi 480 euroa, kotiin annetut kipulääkkeet ja parin viikon kuluttua tehtävä tikkien poisto kuuluvat hintaan. 
Sopivasti tiistaina tuli uusi peti, jota täällä siirrellään aina sinne, missä mammakin on.

Lenkillä ennen Nokialle lähtöä, jotta suoli olisi mahdollisimman tyhjä.

Odotellaan Viitapirua töistä.

Leikkaukseen pääsi myöhässä, käytiin siis kävelyllä Nokian keskustassa.

Päästiin kotiin heräilemään.
 Aamupalaa Elsa kovasti odotteli, mutta luin useilta eläinklinikoiden sivuilta, että ennen leikkausta tulisi paastota 12 tuntia. Ilmeisesti kannatti, kun yhtään vahinkoa lääketokkurassa ei tapahtunut. 

Minulla ja Viitapirulla oli kaksi tuntia aikaa tapettavana, kun Elsa oli leikkauksessa. Käytiin siis pizzalla ja sitten teki mieli kahvia. Ikävä kyllä Nokian ilmeisesti ainut kahvila-konditoria oli mennyt viideltä kiinni. Joten kävimme uimahallin kahviossa pullakahvilla. Ihan hyväähän se oli, mutta kirvoitti keskustelua Nokiasta ja mikä siellä mättää. Tulimme siihen tulokseen, että Nokia on kuin maalaiskunta: keskusta kuolee arkena kello viiden jälkeen, auringonpaisteesta huolimatta kukaan ei istu terasseilla ja harrastusmahdollisuudet on todella rajatut. Siellä kuitenkin asuu yli 33 000 ihmistä (Wikipedia), joten kyllä jäi mietityttämään. Vaikka hengailen nykyään huomattavasti vähemmän Tampereen keskustassa, en halua muuttaa enää sellaiseen paikkaan, jossa ei tapahdu mitään eikä mikään ole kuuden jälkeen auki. Tykkään siitä, että Tampereella on edelleen paljon ravintoloita ja kuppiloita, joissa en ole vielä käynyt ja uusia avataan. Ja tietenkin kaikenlaisia tapahtumia, erilaisia keikkoja ja esityksiä jne. Suoraan sanottuna en halua enää asua missään sisäänpäin kääntyvien ihmisten paikassa, vaan päästä helposti niin halutessani mukaan kaupungin elämään. 
Lopulta vielä tötterö päähän. Elsan mielestä ihan hirveää paskaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti