torstai 1. syyskuuta 2016

Tervetuloa Suomen Kennelliitto ry:n jäseneksi.

Tänään viimeinkin muistin liittyä Kennelliittoon, oikeastaan Koiramme-lehden vuoksi. Sitä ei saa muuten tilattua, mutta 40 euroa vuodessa ei ole kova hinta lehden kestotilauksesta. Luin sitä pitkästä aikaa kotipuolessa käydessäni ja huomioin, että sehän on pelkkää tiukkaa asiaa täynnä! Ei yhtäkään julkkista avautumassa suhteestaan omaan koiraansa tms. 

Siitä tulikin mieleeni aikakauslehdet ja niiden puhelinmyynti ja miten en vastaa puhelimeen jos en tunnista numeroa. Useamman kerran vuodessa (ainakin aiemmin, tänä vuonna en ole juuri vastannut outoihin numeroihin) minulle soitetaan, että "kun sä olet joskus tilannut meiltä Cosmopolitania/ Me Naisia niin nyt olis tämmöinen tarjous". Niin joskus vuosina 2007 tai 2008, jolloin olin merkittävästi huonoitsetuntoisempi ja epävarmempi ja nuorille naisille suunnatun mediasisällön vietävissä. Vastaan aina, että en lue ollenkaan mainitun kaltaisia lehtiä, ja se aiheuttaa joka kerta hämmennystä kun minulle ei kelpaa mikään heidän kustantamansa lehti (no kustantaisivat sitten jotain sosiaalipoliittista/ muuta yhteiskuntatieteellistä tai jopa feminististä lehteä!). 

No tuleehan minulle siis lehtiä: Kuluttaja, Tulva, Ydin ja kohta myös Koiramme. Tulvassa ja Ydinlehdessä on toki henkilöhaastatteluita, jotka kertovat joko henkilöistä, joista en ole kuullutkaan, tai yhteiskunnallisista vaikuttajista. Eikä jutun aiheena ole "uusi suhde" tai "elämänmuutos" tai mikään muukaan naistenlehtien vakioaiheista. Ja mikä tärkeintä, missään ei ole yhtäkään sisustus/laihdutus/ruokavalio/kehonmuokkausjuttua eikä -ohjetta! Tulvassa voisi periaatteessa olla, mutta sen tunnistaisi aiheelle vittuiluksi jo kaukaa. 

Itseasiassa kaikki nuo tilaamani lehdet ovat kannatusmaksua niitä julkaiseville yhteisöille. Jos sinulle tulee lehtiä kotiin tai ostat irtonumeroita, mille annat kannatusta? 

 
Loppukevennys: Elsan uusi huomioliivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti