maanantai 24. elokuuta 2015

Mitä tein lomallani. Osa II

Nyt on lauantaina käyty osoittamassa mieltä ihmisarvoisen elämän tukemisen puolesta! Ja samalla reissulla Helsingissä tuli käytyä Mustikan maisemissa (kuten perustaja sanoi). Suurjuhlassa itseasiassa. Siellä söin suussa sulavan vegaanisen suklaaruudun (tai mokkapalan, rakkaalla lapsella on monta nimeä) ja näin ensimmäisen kerran, mitä on danceoke. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, näytti niin vapauttavalta riehumiselta! 

Takanani tulevaa letkaa ja sattumoisin kyltti, jossa on itselleni tärkeä viesti: Panostetaan ihmisiin, ei aseisiin!

Mustikan Suurjuhlat Oranssilla, bileet levisi myös ulos.

 Helsingissä kävin ex-vaimon kanssa syömässä vegaanisessa vietnamilaisravintolassa nimeltä Sen Chay. Paistetut udon-nuudelit oli niin herkullisia, että voin mainostaa niitä aivan ilmaiseksi. Eikä palvelussakaan ollut moittimista. En kuvannut annosta, koska oli niin kova nälkä, että iskin samantien kiinni. Vulgääristi haarukalla. 

Sunnuntaina jatkoin hyvin alkanutta ulkona syömistä ja menimme Viitapirun kanssa Marusekiin sushille. Siellä on aina sunnuntaisin sushibuffet ja kaikki oli tajuttoman hyvää! Oli rahoille vastinetta. Sushin söin urheasti puikoilla, eikä se enää ollut niin säälittävä ohjelmanumero kuin aiemmin!

Söin suunnilleen puolitoista kertaa tämän verran, tämä on siis jo santsilautanen.

Kaikkia jälkkäreitäkin piti ottaa.
Tänään maanantaina olin menossa kampaajalle bussilla. Odotellessani vaihtobussia Koskipuiston pysäkillä kenkäkaupan edessä, teinkin heräteostoksen. Ostin ale-kengät alle kymmenessä minuutissa, jonka täytyy olla henkilökohtainen ennätykseni. Shoppailuni on nimittäin melko tuskastuttavaa jahkaamista. No myönnettäköön, että olin nähnyt ne kengät jo aiemmin, mutta siitä taitaa olla jo useampi viikko. Niin että kyllähän se nyt ihan kohtalon sanelemaa on, että ne nököttivät vieläkin siinä alepöydässä ja sopivat vielä jalkaankin! 

Blancon nahkakengät vain 39,95
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti