sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Elsa

Tässä varmaan yli kuukausi sitten Viitapiru otti yhteyttä Suomen Basset Hound -yhdistykseen ja ilmoitti meidät halukkaiksi tarjoamaan koti sellaista etsivälle bassetille. Ehkä kahden viikon kuluttua siitä meille tarjottiin 4-vuotiasta basset narttua, joka oli Norjasta asti palautettu kasvattajalleen tänne Suomeen. Viitapiru soitteli kyseisen kasvattajan kanssa pariin kertaan ja sitten tämän viikon keskiviikkona ajelimme Viitapirun äidin, siskon ja siskon avomiehen kanssa Lohjalle tapaamaan kasvattajaa ja kotia tarvitsevaa Ulinaa. Norjassa koiralla oli joku suomalaiseen suuhun mahdoton nimi, niin kasvattaja kutsui häntä kennelnimellä Ulina. Tapaaminen meni kivasti, ehkä eniten juttelivat anoppi ja kasvattaja kun anopilla on aiemmin useampia bassetteja ollut. Sällillä ei ollut kovin mukavaa, hän pelästyi pahemman kerran kun tullessa joutui yhtäkkiä useamman bassetin saartamaksi. 

Lähdimme Lohjalta kotiin uuden perheenjäsenen kanssa, joka on nyt saanut ihan oman nimenkin: Elsa. Koska pitäähän prinsessalla olla prinsessan nimi. 


Elsa on koittanut Sälliä pomottaa, mutta meidän tehtävähän on lopettaa se alkuunsa ja rohkaista Sälliä tämän prinsessan kanssa elämiseen. Koko ajan tilanne tuntuu paranevan, ja viimeinkin huomenna maanantaina ja tiistainakin minulla on vapaapäivät ja voin kunnolla oleilla koirien kanssa. Keskiviikosta tähän sunnuntaihin minulla on ollut koko ajan menoja: torstaina työvuoro, perjantaina iltapäivä Helsingissä vanhaa ystävää tapaamassa ja viikonloppu meni toisen ystävän synttäreillä kaukana Pohjanmaalla (jälkikrapulassa tämän vielä päätin kirjoittaa). 
Samalle sohvallekin mahdutaan. Ja mammallekin jää vielä tilaa!
Toivottavasti ehdin heti parin päivän sisään postata lisää juttuja, ja tietenkin Elsan ja Sällin kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti